WebKar

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneoptimointi on yksi WebKarin suosituimpia palveluita.

 

Löytyykö sinun yrityksesi hakukoneista?

 

Haluatko, että tarkistamme sivustosi hakukoneoptimoinnin nykytilanteen?

Hakukoneoptimointi eli SEO

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä mitä on hakukoneoptimointi?

Tällä sivulla kerromme sinulle, mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on, mitä se sisältää ja miksi kannattaa tilata ammattilaiselta.

WebKar

Mitä tarkoittaa hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi on verkkosivustojen ja sisällön optimointia siten, että ne saavuttavat paremman sijoituksen hakutuloksissa. Kun käyttäjät tekevät hakukyselyjä Googleen, Bingiin tai muihin hakukoneisiin, nämä hakukoneet etsivät ja näyttävät relevantteja verkkosivuja. Hakukoneoptimoinnin avulla pyritään parantamaan sivuston näkyvyyttä ja sijoitusta hakutuloksissa, mikä johtaa lisääntyneeseen kävijämäärään ja liiketoiminnan kasvuun.
Hakukoneoptimointi eli SEO
Hakukoneoptimointi ja sen hyödyt

Hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat merkittäviä. Ensinnäkin, parempi sijoitus hakutuloksissa tuo enemmän kävijöitä verkkosivustollesi. Tutkimusten mukaan suurin osa käyttäjistä klikkaa ensimmäistä tai toista hakutulosta ja harvemmat selailevat tuloksia pidemmälle. Näin ollen korkea sijoitus parantaa näkyvyyttäsi ja houkuttelee enemmän kävijöitä.

 

Toiseksi, hakukoneoptimointi auttaa kohdentamaan liikennettä. Kun optimoit sivustosi tiettyjä avainsanoja tai avainsanaryhmiä varten, houkuttelet kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita juuri sinun tarjoamistasi palveluista tai tuotteista. Tämä lisää konversioprosenttiasi ja auttaa saavuttamaan halutut tavoitteet, kuten lisääntynyt myynti tai liidien kerääminen.

 

Lisäksi hakukoneoptimointi on pitkäaikainen sijoitus. Vaikka se voi viedä aikaa saavuttaa parhaat tulokset, hyvin tehty hakukoneoptimointi tuottaa pitkäaikaisia tuloksia. Kun sijoitat ammattilaiseen, joka tuntee algoritmit ja trendit, voit olla varma, että sijoituksesi maksaa itsensä takaisin.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneoptimointi - mitä kaikkea siihen kuuluu?

Hakukoneoptimointi sisältää useita avaintekijöitä, joita tulee ottaa huomioon verkkosivuston optimoinnissa:

 

Avainsanatutkimus:

Tärkein vaihe hakukoneoptimoinnissa on avainsanojen tutkimus. Tämä tarkoittaa relevanttien ja korkean hakumäärän avainsanojen löytämistä, jotka liittyvät yrityksesi tarjoamiin palveluihin tai tuotteisiin. Avainsanojen valinta perustuu siihen, millaisia hakusanoja potentiaaliset asiakkaat todennäköisimmin käyttävät löytääkseen sinut.

 

Verkkosivuston rakenne:

Hyvin optimoidun verkkosivuston rakenne on tärkeä osa hakukoneoptimointia. Sivuston tulisi olla helppokäyttöinen ja navigointi selkeää. Lisäksi sivuston tulee olla responsiivinen, jotta se toimii saumattomasti eri laitteilla, kuten mobiililaitteilla ja tableteilla.

 

Laadukas sisältö:

Hakukoneet arvostavat korkealaatuista ja informatiivista sisältöä. Sisällön tulee olla hyödyllistä ja vastata käyttäjien kysymyksiin. Hakukoneet skannaavat sivustoja sisällön perusteella ja antavat paremman sijoituksen sivustoille, jotka tarjoavat arvoa käyttäjille.

 

Meta-tiedot ja otsikot:

Jokaisella verkkosivun sivulla tulisi olla ainutlaatuinen meta-tieto, kuten meta-kuvaus ja otsikko, joka kuvaa sivun sisältöä. Nämä meta-tiedot auttavat hakukoneita ymmärtämään sivun sisällön ja näyttämään relevantit tiedot hakutuloksissa.

 

Linkitysstrategia:

Linkitys eli backlinkit ovat tärkeä osa hakukoneoptimointia. Laadukkaat ja relevantit linkit muiden sivustojen kanssa voivat parantaa sivuston auktoriteettia hakukoneiden silmissä. Hakukoneet tulkitsevat linkityksen merkkinä siitä, että sivusto tarjoaa hyödyllistä sisältöä ja sitä tulisi näyttää korkeammalla hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa tilata ammattilaiselta?

Vaikka hakukoneoptimointi voi tuntua houkuttelevalta toteuttaa itse, ammattilaisen palkkaaminen tarjoaa useita etuja:

 

Asiantuntemus:

Hakukoneoptimointi on jatkuvasti muuttuva alue, ja me pysymme ajan tasalla alan trendeistä ja muutoksista. Meillä on syvällistä tietoa algoritmeista, hakukäyttäytymisestä ja avainsanojen valinnasta. Meidän avulla varmistat, että hakukoneoptimointisi on tehokasta ja päivitettyä.

 

Säästät aikaa ja resursseja:

Hakukoneoptimointi vaatii aikaa ja panostusta tutkimukseen, analyysiin ja strategian luomiseen. Meidän palkkaaminen vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi, kun taas me huolehdimme hakukoneoptimoinnin tehtävistä. Voit luottaa meidän osaamiseen jonka lisäksi säästät aikaa, jota voit käyttää muihin liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin tehtäviin.

 

Paremmat tulokset:

Me ymmärrämme, miten saavuttaa parhaat tulokset hakukoneissa. Pystymme laatimaan strategian, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Käytämme tehokkaita työkaluja ja tekniikoita, jotka auttavat parantamaan sijoitustasi hakutuloksissa ja kasvattamaan verkkonäkyvyyttäsi.

 

Mittarointi ja seuranta:

Suoritamme jatkuvaa mittarointia ja seurantaa hakukoneoptimoinnin tehokkuudesta. Analysoimme dataa ja raportoimme sinulle tuloksista. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, miten hakukoneoptimointi vaikuttaa yrityksesi kasvuun ja antaa sinulle arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi.

 

Kilpailuetu:

Hakukoneoptimointi on kilpailtu alue, ja meidän avulla voit erottua kilpailijoistasi. Ammattitaitoinen hakukoneoptimointi auttaa sinua nousemaan hakutulosten joukosta ja saamaan enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita sivustollesi. Se voi myös auttaa luomaan vahvemman brändin ja lisäämään luottamusta yritystäsi kohtaan.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hinnasto

WebKarilta löytyy hakukoneoptimointiin kaksi eri vaihtoehtoa.

 

WK Kertapaketti sopii hyvin yritykselle, jonka sivustolle ei ole tehty vielä hakukoneoptimointia ollenkaan, tai yritykselle, jolle sivustoa ei ole vielä rakennettu ollenkaan.

 

WK Kuukausipaketti sopii asiakkalle, jolla nettisivuille tulee uutta sisältöä tasaisin väliajoin (blogit, verkkokaupat jne.)

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Kertapaketti

alk. 499,00€

WK Kuukausipaketti

alk. 199,00€/kk

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!