WebKar

Logon suunnittelu

Logo on tärkeä osa yrityksen identiteettiä ja siitä syystä myös WebKarin palveluihin kuuluu logon suunnittelu.

Logon suunnittelu

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä mitä on logon suunnittelu ja mitä hyötyä siitä on?

Tällä sivulla kerromme sinulle, mitä logon suunnittelu tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on, mitä se sisältää ja miksi kannattaa tilata ammattilaiselta.

Logon suunnittelu

Mitä tarkoittaa logo ja sen suunnittelu?

Logo on yrityksen tai brändin visuaalinen tunnusmerkki, joka edustaa yrityksen identiteettiä ja arvoja. Se on kuva tai graafinen merkki, joka erottaa yrityksen kilpailijoistaan ja auttaa luomaan tunnistettavuutta ja muistettavuutta.

 

Logon suunnittelu on prosessi, jossa luodaan ja kehitetään tätä visuaalista merkkiä. Tavoitteena on luoda logo, joka viestii yrityksen persoona- ja brändi-ilmettä tehokkaasti.

Logon suunnittelu
Logon suunnittelu ammattilaiselta - mitä hyötyä siitä on?

Logon suunnittelu ammattilaisen avulla tarjoaa useita hyötyjä yrityksellesi:

 

Ammattitaito ja kokemus:

Omaamme syvällistä tietoa logon suunnittelusta ja brändin rakentamisesta. Ymmärrämme, miten visuaaliset elementit vaikuttavat brändiin ja miten luodaan logo, joka erottuu kilpailijoista ja houkuttelee kohdeyleisöä. Osaamme ottaa huomioon yrityksesi tarpeet, arvot ja tavoitteet suunnitteluprosessin aikana.

 

Ainutlaatuisuus ja tunnistettavuus:

Meidän suunnittelema logo on uniikki ja erottuva. Osaamme luoda visuaalisia elementtejä ja yhdistelmiä, jotka erottavat sinut kilpailijoista ja jäävät mieleen. Tunnistettavuus on tärkeää, sillä logo on yrityksesi kasvot, ja sen avulla sinut voidaan helposti tunnistaa ja muistaa.

 

Brändin yhdenmukaisuus:

Logon suunnittelun yhteydessä huomioimme brändin kokonaisvaltaisen ilmeen. Varmistamme, että logo sopii yhteen yrityksen visuaalisen identiteetin, värimaailman ja tyylin kanssa. Tämä luo yhtenäisyyttä ja vahvistaa brändimielikuvaa eri markkinointikanavissa ja viestinnässä.

 

Laadukas lopputulos:

Meidän suunnittelema logo tarjoaa korkealaatuisen lopputuloksen. Käytössämme ovat ammattimaiset työkalut ja taito luoda logoja, jotka ovat teknisesti virheettömiä ja skaalautuvat eri käyttötarkoituksiin. Laadukas logo on tarkkaan harkittu ja suunniteltu, ja se välittää yrityksen arvot ja viestin selkeästi.

 

Ajantasaisuus ja trenditietoisuus:

Seuraamme jatkuvasti muuttuvia suuntauksia ja trendejä logon suunnittelussa. Tiedämme, mikä toimii ja mikä ei, ja osaamme luoda ajanmukaisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen logon. Näin varmistetaan, että logo ei vanhene nopeasti, vaan kestää aikaa ja säilyy relevanttina pitkällä aikavälillä.

WebKar

Mitä kaikkea logon suunnittelu sisältää?

Logon suunnitteluprosessi sisältää useita vaiheita ja näkökulmia:

 

Briefing:

Suunnittelun alussa keskustelemme kanssasi saadaksemme käsityksen yrityksen brändistä, arvoista, kohdeyleisöstä ja tavoitteista. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, millainen logo sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

 

Tutkimus ja konseptointi:

Tutkimme kilpailijoiden logoja, teemme markkinatutkimusta ja kehitämme visuaalisia ideoita ja konsepteja. Tämä vaihe sisältää muun muassa fonttien, värien, muotojen ja graafisten elementtien valintaa.

 

Suunnitteluvaihe:

Parhaiden ideoiden pohjalta alamme luoda logoa konkreettisesti. Kokeilemme erilaisia vaihtoehtoja, käsialoja ja tyylejä, ja kehittävät logosta visuaalisesti tasapainoisen ja houkuttelevan.

 

Iteraatiot ja hienosäätö:

Esittelemme sinulle suunnittelutyön tulokset ja keräämme palautetta. Tämän perusteella teemme tarvittavat muutokset ja hienosäädöt, jotta logo vastaa täysin yrityksesi odotuksia ja brändi-ilmettä.

 

Lopullinen toimitus:

Kun logo on hyväksytty, toimitamme sen sinulle tarvittavissa tiedostomuodoissa. Näitä ovat yleensä vektorimuodossa olevat tiedostot, jotka skaalautuvat moitteetta eri kokoisiin painotuotteisiin, verkkosivuille ja muuhun markkinointimateriaaliin.

WebKar

Miksi logon suunnittelu kannattaa tilata ammattilaiselta?

Logon suunnittelu ammattilaiselta tilaaminen tarjoaa monia etuja:

 

Ammattitaito ja kokemus:

Olemme erikoistuneet logon suunnitteluun ja meillä on laaja kokemus alalta. Tiedämme, miten luoda logo, joka on visuaalisesti houkutteleva, teknisesti virheetön ja viestii yrityksen brändiä tehokkaasti.

 

Brändin rakentaminen:

Logo on olennainen osa brändiäsi, ja sen avulla luodaan yrityksen tunnistettavuutta ja muistettavuutta. Osaamme suunnitella logoja, jotka tukevat brändistrategiaasi ja erottuvat kilpailijoista.

 

Laadukas lopputulos:

Meidän suunnittelema logo on huolellisesti harkittu ja toteutettu. Käytämme ammattimaisia työkaluja ja osaamme luoda teknisesti virheettömiä logoja, jotka skaalautuvat eri käyttötarkoituksiin.

 

Ajanmukaisuus ja trenditietoisuus:

Seuraamme jatkuvasti muuttuvia suuntauksia logon suunnittelussa. Tiedämme, mitkä elementit ovat nykyaikaisia ja mikä viestii oikeanlaista brändi-ilmettä. Meidän avulla varmistat, että logo ei vanhene nopeasti, vaan kestää aikaa.

 

Jatkuvuus brändin ilmeessä:

Huomioimme logon suunnittelussa myös yrityksesi visuaalisen ilmeen ja tyylin. Varmistamme, että logo sopii yhteen muun markkinointimateriaalin kanssa ja tukee brändin yhtenäisyyttä eri kanavissa.

Logon suunnittelu

Hinnasto

WebKarilta löytyy logoihin kaksi eri pakettivaihtoehtoa.

 

Logopaketti 1 sopii asiakkalle, jonka olemassa olevaa logoa päivitetään.

 

Logopaketti 2 sopii asiakkaalle, jolle suunnitellaan alusta asti uusi, räätälöity logo.

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Logopaketti 1

alk. 49,90€

WK Logopaketti 2

alk. 99,90€

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!