WebKar

Nettisivujen päivittäminen

Välillä on hyvä uudistaa, joten WebKarin palveluihin kuuluu myös nettisivujen päivitys, jolla varmistat että nykyisestä sivustostasi tulee nykyaikainen, tyylikäs ja mobiiliystävällinen!

Nettisivujen päivittäminen

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä mitä tarkoittaa nettisivujen päivittäminen?

Tällä sivulla kerromme sinulle, mitä nettisivujen päivittäminen tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on, mitä se sisältää ja miksi kannattaa tilata ammattilaiselta.

Nettisivujen päivittäminen

Mitä tarkoittaa nettisivujen päivittäminen?

Nettisivujen päivittäminen tarkoittaa sivuston sisällön, rakenteen, toiminnallisuuden ja ulkoasun päivittämistä säännöllisesti.

 

Tavoitteena on tarjota kävijöilleen ajankohtaista ja kiinnostavaa sisältöä sekä varmistaa sivuston toimivuus eri laitteilla ja selaimilla.

WebKar
Nettisivujen päivittäminen ja sen hyödyt

Nettisivujen päivittämisellä on useita hyötyjä, joista mainitsemme muutamia:

 

Käyttäjäkokemus:

Ajantasaiset ja hyvin hoidetut sivut tarjoavat paremman käyttäjäkokemuksen. Kävijät arvostavat tuoretta sisältöä, nopeaa latausaikaa ja helppokäyttöistä navigointia. Päivittämällä sivustoa säännöllisesti pidät kävijät kiinnostuneina ja sitoutuneina.

 

Hakukonenäkyvyys:

Hakukoneet suosivat sivustoja, jotka tarjoavat uutta ja hyödyllistä sisältöä. Säännöllinen päivittäminen voi parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan paremman sijoituksen hakutuloksissa.

 

Brändimielikuva:

Päivitetty ja tyylikäs sivusto heijastaa ammattimaista ja luotettavaa brändimielikuvaa. Se luo positiivisen vaikutelman kävijöille ja erottaa sinut kilpailijoista.

 

Turvallisuus:

Päivittämällä sivustoasi säännöllisesti varmistat sen turvallisuuden. Tietoturvapäivitykset ja haavoittuvuuksien korjaukset estävät mahdollisia haittaohjelmia ja suojaavat kävijöidesi tietoja.

WebKar

Nettisivujen päivittäminen - mitä kaikkea siihen kuuluu?

Nettisivujen päivittäminen sisältää useita tärkeitä osatekijöitä:

 

Sisällön päivittäminen:

Sisältö on verkkosivuston sielu. Päivittämällä sisältöä säännöllisesti varmistat, että se on ajankohtaista, kiinnostavaa ja hyödyllistä kävijöille. Tämä voi sisältää uusien artikkeleiden, blogipostauksien, uutisten tai tuotetietojen lisäämistä. Samalla voit myös päivittää vanhoja sisältöjä, kuten tarkistaa ja korjata vanhentuneita tietoja tai lisätä uusia kuvia ja videoita.

 

Ulkoasun päivittäminen:

Verkkosivuston ulkoasu vaikuttaa suuresti kävijöiden ensivaikutelmaan. Päivittämällä ulkoasua voit pitää sivustosi tuoreena ja nykyaikaisena. Tämä voi sisältää visuaalisten elementtien, kuten värien, fonttien ja kuvien päivittämisen. Myös sivuston käyttöliittymää voidaan parantaa, jotta se olisi selkeämpi ja helpompi navigoida.

 

Tekninen päivittäminen:

Verkkosivustojen teknologia kehittyy jatkuvasti, ja päivittämällä teknisiä osa-alueita voit varmistaa sivustosi suorituskyvyn, tietoturvan ja yhteensopivuuden. Tämä voi sisältää päivitykset sivuston sisällönhallintajärjestelmään, lisäosien tai teemojen päivittämisen, sivuston optimoinnin nopeuden parantamiseksi tai SSL-sertifikaatin asentamisen turvallisuuden varmistamiseksi.

 

SEO-päivitykset:

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivuston päivittämistä. Päivittämällä sivustosi SEO-elementtejä, kuten otsikoita, meta-tietoja, avainsanoja ja linkkirakennetta, voit parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa. Tämä auttaa sinua houkuttelemaan enemmän kävijöitä ja parantamaan sivustosi sijoitusta hakutuloksissa.

Nettisivujen päivittäminen

Miksi nettisivujen päivittäminen kannattaa tilata ammattilaiselta?

Nettisivujen päivittäminen on aikaa vievää ja vaatii tietoa ja taitoa eri osa-alueilta. Tässä on muutamia syitä, miksi kannattaa tilata ammattilainen hoitamaan nettisivujen päivittäminen:

 

Asiantuntemus:

Meillä on syvällistä tietoa verkkosivustojen päivittämisestä ja seuraamme alan trendejä ja parhaita käytäntöjä. Tunnemme eri osa-alueet, joita päivittäminen vaatii, kuten sisällönhallintajärjestelmät, käyttöliittymäsuunnittelu, hakukoneoptimointi ja tekniset päivitykset. Osaamme hyödyntää työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla sivusto saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen.

 

Aikasäästö:

Nettisivujen päivittäminen vaatii aikaa ja omistautumista. Pystymme hoitamaan päivitykset tehokkaasti ja jatkuvasti, jolloin sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin. Osaamme myös priorisoida päivitystarpeet ja tehdä tarvittavat muutokset nopeasti ja tehokkaasti.

 

Laadukas lopputulos:

Meidän tekemät päivitykset ovat yleensä korkealaatuisia ja ammattimaisia. Meillä on silmää visuaaliselle ilmeelle, käyttäjäystävällisyydelle ja sisällön laadulle. Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan päivitykset niin, että ne tukevat brändisi viestiä ja tavoitteita.

 

Tekninen tuki:

Verkkosivuston päivittäminen voi vaatia teknistä osaamista ja ymmärrystä erilaisista järjestelmistä ja työkaluista. Pystymme tarjoamaan teknistä tukea ja ratkaisemaan ongelmia, joita saattaa ilmetä päivitysprosessin aikana. Olemme myös valmiita auttamaan sinua ylläpitämään ja kehittämään sivustoasi jatkossa.

 

Päivittäminen ajan tasalla:

Pidämme huolen siitä, että sivustosi pysyy ajan tasalla ja hyödyntää uusimpia teknologioita ja trendejä. Seuraamme muutoksia alalla ja tiedämme, miten uudet ominaisuudet ja parannukset voidaan integroida sivustollesi. Tämä auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä ja tarjoamaan kävijöillesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

WebKar

Hinnasto

WebKarilla nettisivujen päivityspaketteja on kahta erilaista.

 

WK Kevyt sopii asiakkalle, joka tuottaa itse sisällöt ja WebKar huolehtii loput.

 

WK Avaimet Käteen sopii asiakkaalle, joka haluaa täysin ulkoistaa sivuston päivittämisen. Tässä paketissa WebKar tuottaa myös sisällöt.

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Kevyt

alk. 199,00€

WK Avaimet Käteen

alk. 499,00€

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!