WebKar

Nettisivujen ylläpito

WebKarin palveluihin kuuluu myös nettisivujen ylläpito asiakkaan toiveiden mukaisesti joko kevyenä pakettina tai laajana palvelukokonaisuutena.

Nettisivujen ylläpito

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä mitä on nettisivujen ylläpito?

Tällä sivulla kerromme sinulle, mitä nettisivujen ylläpito tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on, mitä se sisältää ja miksi kannattaa tilata ammattilaiselta.

Nettisivujen ylläpito

Mitä tarkoittaa nettisivujen ylläpito?

Nettisivujen ylläpito kattaa kaikki toimenpiteet, jotka varmistavat verkkosivuston toimivuuden, tietoturvan, sisällön päivityksen ja jatkuvan kehityksen.

 

Se on prosessi, jossa pidetään huolta siitä, että sivusto on ajan tasalla, turvallinen ja tarjoaa käyttäjilleen optimaalisen käyttökokemuksen.

WebKar
Nettisivujen ylläpito ja sen hyödyt

Nettisivujen ylläpidolla on useita merkittäviä etuja:

 

Verkkoläsnäolon jatkuvuus:

Ylläpidolla varmistetaan, että sivustosi pysyy toiminnassa ilman katkoksia. Seuraamme sivustosi toimintaa ja reagoimme nopeasti mahdollisiin teknisiin ongelmiin tai häiriöihin. Tämä varmistaa, että yrityksesi on jatkuvasti tavoitettavissa ja palvelee asiakkaitasi tehokkaasti.

 

Sisällön päivitys:

Ylläpitopalvelu sisältää sivustosi sisällön päivittämisen ja muokkaamisen tarvittaessa. Ajantasainen ja relevantti sisältö houkuttelee kävijöitä ja parantaa hakukonenäkyvyyttäsi. Säännöllinen sisällön päivitys auttaa myös pitämään kävijät kiinnostuneina ja sitoutuneina.

 

Tietoturva:

Me huolehdimme sivustosi tietoturvasta. Toteutamme tarvittavat suojaukset, päivitämme ohjelmistot ja varmistamme, että sivustosi on suojattu haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Tämä auttaa suojaamaan sekä sinun että käyttäjiesi tietoja ja lisää luottamusta sivustoasi kohtaan.

 

Suorituskyvyn optimointi:

Ylläpitopalvelu sisältää myös sivustosi suorituskyvyn optimoinnin. Analysoimme sivustosi nopeutta, käytettävyyttä ja toiminnallisuutta ja tekevät tarvittavat parannukset. Voimme esimerkiksi optimoida koodia, käyttää välimuistitekniikoita, optimoida kuvatiedostoja ja määrittää sivustosi resurssit tehokkaasti. Tämä auttaa varmistamaan, että sivustosi latautuu nopeasti ja tarjoaa käyttäjille sulavan ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Nettisivujen ylläpito

Nettisivujen ylläpito - mitä kaikkea siihen kuuluu?

Nettisivujen ylläpitoon kuuluu monia tehtäviä, kuten:

 

Tekninen tuki:

Tarjoamme teknistä tukea, joka sisältää sivuston päivitykset, varmuuskopioinnin ja palauttamisen, tietoturvaan liittyvät toimenpiteet sekä sivuston virheiden korjauksen. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että sivustosi toimii saumattomasti ja on suojattu ulkoisilta uhilta.

 

Sisällön päivitys:

Ylläpitopalveluun sisältyy sivuston sisällön päivittäminen ja muokkaaminen tarvittaessa. Voimme lisätä uusia sivuja, päivittää tekstiä ja kuvia sekä julkaista uusia artikkeleita tai blogikirjoituksia. Varmistamme myös, että sisältö on hakukoneystävällistä ja optimoitua.

 

Verkkosivujen seuranta ja analysointi:

Ylläpitopalvelu sisältää sivustosi seurannan ja analysoinnin. Käytämme työkaluja, kuten Google Analytics, kerätäksemme tietoa sivustosi suorituskyvystä, kävijämääristä, käyttäjäkäyttäytymisestä ja muiden tärkeiden tilastojen seurannasta. Näiden tietojen perusteella voimme tehdä parannuksia ja optimoida sivustosi paremman käyttäjäkokemuksen ja tulosten saavuttamiseksi.

 

SEO-optimointi:

Nettisivujen ylläpitopalvelu sisältää myös SEO (Search Engine Optimization) -optimoinnin. Käytämme SEO-strategioita ja -tekniikoita varmistaakseemme, että sivustosi nousee korkeammalle hakukonetuloksissa. Suoritamme avainsanatutkimusta, optimoimme metatietoja, luomme sisältöä hakukoneystävällisesti ja parannamme linkkirakennetta. Tämä auttaa lisäämään sivustosi näkyvyyttä ja houkuttelemaan enemmän orgaanista liikennettä.

 

Sosiaalisen median hallinta:

Voimme auttaa luomaan ja ylläpitämään yrityksesi sosiaalisen median profiileja, julkaisemaan sisältöä, seuraamaan käyttäjävuorovaikutusta ja hallitsemaan mainontaa. Sosiaalisen median avulla voit kasvattaa brändin tunnettuutta, sitouttaa asiakkaita ja lisätä liikennettä sivustoosi.

WebKar

Miksi nettisivujen ylläpito kannattaa tilata ammattilaiselta?

Nettisivujen ylläpito ammattilaisen avulla tarjoaa useita etuja:

 

Asiantuntemus:

Meillä on syvällistä tietoa ja kokemusta nettisivujen ylläpidosta. Pysymme ajan tasalla uusimmista trendeistä, tekniikoista ja parhaista käytännöistä. Voimme hyödyntää asiantuntemustamme optimoidakseemme sivustosi suorituskyvyn, sisällön ja hakukonenäkyvyyden.

 

Tehokkuus ja säästetty aika:

Yrityksesi voi keskittyä ydinliiketoimintaan, kun hoidamme nettisivujen ylläpidon tehtävät. Meillä on tarvittavat työkalut ja resurssit tehokkaaseen toimintaan, mikä säästää aikaa ja varmistaa parempia tuloksia.

 

Tietoturva:

Tunnemme tietoturvan haasteet ja riskit, ja meidän avulla voit varmistaa, että sivustosi on suojattu haittaohjelmilta, tietomurroilta ja muilta uhilta. Toteutamme tarvittavat turvatoimenpiteet ja valvovat sivustosi tietoturvaa jatkuvasti.

 

Jatkuva kehitys:

Emme ainoastaan ylläpidä sivustoasi nykyisessä tilassa, vaan myös autamme sitä kehittymään ja kasvamaan. Seuraamme sivustosi suorituskykyä, analysoimme käyttäjädataa ja tarjoamme arvokasta tietoa ja suosituksia parannuksista. Voimme ehdottaa uusia toiminnallisuuksia, suunnitella käyttäjäystävällisempiä navigointiratkaisuja ja auttaa sinua saavuttamaan asetetut tavoitteet. Me myös pidämme sinut ajan tasalla alan uusimmista kehityksistä ja mahdollisuuksista.

 

Kokonaisvaltainen palvelu:

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki nettisivujen ylläpitoon liittyvät tarpeet. Huolehdimme teknisistä päivityksistä, sisällön päivityksistä, tietoturvasta, suorituskyvyn optimoinnista ja muista tarvittavista toimenpiteistä. Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista teknisistä yksityiskohdista tai päivityksistä, vaan voit luottaa meidän hoitavan kaiken puolestasi.

Nettisivujen ylläpito

Hinnasto

WebKarilta löytyy nettisivujen ylläpitoon kaksi eri vaihtoehtoa.

 

WK Kevyt sopii yritykselle, joka tarvitsee ylläpidollisista toimenpiteistä ulkopuolisen apua lähinnä sivuston pieniin muutoksiin kuukausitasolla, esimerkiksi tekstien ja kuvien päivityksiin.

 

WK Avaimet Käteen sopii yritykselle, joka haluaa ulkoistaa täysin nettisivujensa ylläpidon. 

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Kevyt

alk. 49,00€/kk

WK Avaimet käteen

alk. 129,00€/kk

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!