WebKar

Nettisivut

Nettisivut ovat nykyaikana kuin yrityksen digitaalinen käyntikortti.

 

WebKarilta saat takuulla laadukkaat, nykyaikaiset, siistit ja mobiiliystävälliset sivustot!

Nettisivut

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä miksi uudet nettisivut kannattaa tilata ammattilaiselta?

Tällä sivulla kerromme sinulle,  mitä hyötyä uusista nettisivuista on, mitä ne sisältävät ja miksi ne kannattaa tilata ammattilaiselta.

Nettisivut

Nettisivut - niiden suunnittelu ja toteutus, mitä se on?

Nettisivujen suunnittelu ja toteutus ovat keskeisiä vaiheita verkkoläsnäolosi rakentamisessa. Suunnitteluvaiheessa työskentelemme yhdessä sinun kanssasi ymmärtääkseemme liiketoimintasi tarpeet, brändisi viestin ja tavoitellun kohdeyleisön. Suunnitteluprosessi käsittää sivuston rakenteen, käyttöliittymän, värimaailman, typografian ja muut visuaaliset elementit. Tavoitteena on luoda houkutteleva, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen sivusto, joka heijastaa brändiäsi ja vangitsee kävijöiden huomion.

 

Toteutusvaiheessa siirrymme käyttämään suunnitelmasi luomaa visiota ja muunnamme sen toimivaksi ja responsiiviseksi nettisivustoksi. Hyödynnämme viimeisimpiä teknologioita ja kehittyneitä ohjelmointikieliä varmistaakseemme sivuston optimaalisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden eri selaimissa ja laitteissa. Huolehdimme myös sivuston hakukoneystävällisyydestä, jotta se saavuttaa paremman näkyvyyden hakutuloksissa.

WebKar
Mitä hyötyä on uusista, nykyaikaisista ja mobiiliystävällisistä nettisivuista?

Uusilla, nykyaikaisilla ja mobiiliystävällisillä nettisivuilla on monia etuja yrityksellesi:

 

Käyttäjäystävällisyys Nykyaikaiset sivustot tarjoavat paremman käyttökokemuksen kävijöille. Intuitiivinen navigointi, helppokäyttöiset lomakkeet ja selkeä sisältö auttavat käyttäjiä löytämään etsimänsä tiedon vaivatta. Tämä parantaa kävijöiden sitoutumista ja vähentää poistumisprosenttia.

 

Responsiivisuus Mobiiliystävälliset sivustot mukautuvat saumattomasti eri laitteiden, kuten älypuhelimien ja tablettien, näytöille. Tämä varmistaa optimaalisen käyttökokemuksen riippumatta siitä, millä laitteella kävijät sivustollesi pääsevät. Responsiiviset sivustot myös saavat paremman sijoituksen hakutuloksissa, sillä hakukoneet suosivat mobiiliystävällisiä sivustoja.

 

Brändin ilme ja viestintä

Uudet, nykyaikaiset nettisivut antavat yrityksesi brändille ammattimaisen ja houkuttelevan ilmeen. Suunnittelun avulla voimme räätälöidä sivuston visuaalisen ilmeen ja viestin vastaamaan brändisi identiteettiä ja arvoja. Tämä auttaa erottumaan kilpailijoista ja vahvistaa brändimielikuvaa.

 

Hakukoneoptimointi Uusien nettisivujen suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon myös hakukoneoptimointi (SEO). Optimoimme sivuston rakenteen, sisällön, metatiedot ja linkkirakenteen parantaakseemme näkyvyyttä hakutuloksissa. Tämä lisää sivustosi mahdollisuuksia tavoittaa laajempi yleisö ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä.

Nettisivut

Nettisivut WebKarilta - mitä kaikkea siihen kuuluu?

Nettisivujen suunnittelu ja toteutus sisältävät useita tärkeitä vaiheita:

 

Tarpeiden kartoitus

Keskustelemme kanssasi liiketoimintatavoitteistasi, kohdeyleisöstäsi ja brändisi viestistä saadaksemme selkeän käsityksen tarpeistasi.

 

Suunnitteluprosessi

Luomme sivustosi visuaalisen ilmeen, käyttöliittymän ja rakenteen, joka vastaa tarpeitasi ja brändisi viestiä.

 

Responsiivinen toteutus

Käytämme uusimpia tekniikoita ja työkaluja rakentaakseemme sivustosi mukautumaan eri laitteiden näytöille.

 

Sisällön luominen ja optimointi

Autamme luomaan laadukasta sisältöä, joka houkuttelee kävijöitä ja parantaa hakukonenäkyvyyttä.

 

Testaus ja käyttöönotto

Testaamme sivuston toimivuuden ja suorituskyvyn varmistaaksemme virheettömän käyttökokemuksen ennen sen julkaisemista.

Nettisivut

Miksi nettisivut kannattaa tilata ammattilaiselta?

Nettisivujen tilaaminen WebKarilta tarjoaa useita etuja:

 

Asiantuntemus

Omaamme syvällistä tietoa nettisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Seuraamme alan trendejä ja käytämme parhaita käytäntöjä varmistaakseemme, että sivustosi toimii optimaalisesti ja tarjoaa käyttäjilleen parhaan mahdollisen kokemuksen.

 

Laadukas lopputulos

Luomme visuaalisesti houkuttelevia ja toiminnallisesti tehokkaita sivustoja. Tunnemme käyttäjäkokemuksen periaatteet ja osaamme hyödyntää nykyaikaisia suunnittelu- ja kehitystyökaluja. Tämä varmistaa, että sivustosi erottuu kilpailusta ja vastaa kävijöiden odotuksia.

 

Ajan ja resurssien säästö

Hoidamme suunnittelun ja toteutuksen puolestasi, jolloin voit keskittyä ydintoimintaasi ja muihin liiketoiminnan tärkeisiin tehtäviin. Työskentelemme tehokkaasti ja varmistamme, että sivustosi valmistuu ajallaan.

 

Tekninen tuki ja ylläpito

Tarjoamme myös jatkuvaa teknistä tukea ja ylläpitoa sivustollesi. Huolehdimme päivityksistä, varmuuskopioinneista, tietoturvasta ja suorituskyvyn optimoinnista. Tämä takaa sivustosi luotettavuuden ja toimivuuden pitkällä aikavälillä.

 

Hakukoneoptimointi

Ymmärrämme hakukoneoptimoinnin merkityksen ja integroimme sen sivustosi suunnitteluun ja toteutukseen. Tämä auttaa sivustoasi saavuttamaan paremman näkyvyyden hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä.

WebKar

Hinnasto

WebKarilta löytyy nettisivupaketteihin kaksi eri pakettia.

 

WK Kevyt sopii asiakkaalle, joka tuottaa itse sisällöt (kuvat, videot, tekstit) sivustolle ja WebKar huolehtii lopusta.

 

WK Avaimet Käteen on nimensä mukainen avaimet käteen-paketti joka sisältää kaiken sisällöistä valmiiseen sivustoon saakka. WK Avaimet Käteen – nettisivupaketin tilaajalle WK Hakukoneoptimointi tarjoushintaan alk. 390,00€!

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Kevyt

alk. 499,00€

WK Avaimet Käteen

alk. 799,00€

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!