WebKar

Painotuotteiden suunnittelu

Tarpeenasi siistit ja helppolukuiset flyerit?

 

Tai esimerkiksi paita yrityksesi brändin mukaiseksi?

 

Painotuotteiden suunnittelu on myös yksi WebKarin palveluista!

Painotuotteiden suunnittelu

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä mitä on painotuotteiden suunnittelu?

Tällä sivulla kerromme sinulle, mitä painotuotteiden suunnittelu tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on, mitä se sisältää ja miksi kannattaa tilata ammattilaiselta.

Painotuotteiden suunnittelu

Mitä tarkoittaa painotuotteiden suunnittelu?

Painotuotteiden suunnittelu sisältää graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän luodaksemme houkuttelevia ja ammattimaisia painotuotteita. Suunnitteluprosessi aloitetaan käymällä läpi asiakkaan toiveita ja tavoitteita. Otamme huomioon brändin identiteetin, kohdeyleisön ja viestin, jota halutaan välittää. Käytämme luovuutta ja teknistä osaamista suunnitellakseemme ainutlaatuisen ja tehokkaan painotuotteen.

WebKar
Painotuotteiden suunnittelu ja sen hyödyt

Brändin tunnettavuus

Painotuotteiden avulla voit rakentaa ja vahvistaa brändisi tunnettuutta. Laadukkaat ja houkuttelevat painotuotteet erottuvat ja auttavat asiakkaita muistamaan brändisi paremmin.

 

Viestin tehokas välittäminen

Suunnitellut painotuotteet auttavat välittämään viestisi selkeästi ja vaikuttavasti. Visuaaliset elementit, kuten värit, typografia ja kuvat, valitaan huolellisesti viestin tukemiseksi ja kiinnostuksen herättämiseksi.

 

Ammattimainen ja luotettava maine

Laadukkaat painotuotteet osoittavat, että yrityksesi on ammattimainen ja luotettava. Ne herättävät luottamusta asiakkaiden mielessä ja auttavat luomaan positiivista brändikuvaa.

 

Fyysinen kosketuspinta asiakkaisiin

Painotuotteet tarjoavat konkreettisen kosketuspinnan asiakkaisiin. Ne luovat pitkäkestoisempaa vaikutusta ja voivat jäädä ihmisten mieliin pidempään kuin digitaaliset viestit.

WebKar

Painotuotteiden suunnittelu - mitä kaikkea siihen kuuluu?

Painotuotteiden suunnittelun sisältöä ovat muun muassa:

 

Brändin ilme ja visuaalinen identiteetti

Suunnitteluprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota brändin ilmeeseen, kuten logoon, värimaailmaan, typografiaan ja graafisiin elementteihin. Tavoitteena on varmistaa, että painotuote heijastaa brändin identiteettiä ja vahvistaa sen tunnistettavuutta.

 

Taitto ja rakenne

Painotuotteen taitto ja rakenne ovat olennaisia tekijöitä sen toimivuuden kannalta. Huolehdimme siitä, että taitto on selkeä, tekstit ovat helposti luettavissa, ja visuaaliset elementit ovat tasapainossa. Lisäksi varmistamme, että painotuote vastaa sen tarkoitusta ja tavoitetta.

 

Kuvat ja grafiikat

Laadukkaat ja huomiota herättävät kuvat ja grafiikat ovat tärkeä osa painotuotetta. Käytämme sopivia kuvia, piirroksia tai muita visuaalisia elementtejä, jotka tukevat viestiä ja luovat visuaalista kiinnostavuutta.

 

Typografia

Oikeanlaisen typografian valinta on keskeistä painotuotteen suunnittelussa. Valitsemme sopivan fontin tai fontit, jotka edistävät luettavuutta ja tukevat brändin ilmettä. Huomioimme myös tekstin hierarkian ja käytämme typografisia elementtejä, kuten otsikoita, väliotsikoita ja leipätekstiä, asianmukaisesti.

 

Värimaailma

Värien käyttö painotuotteessa voi vaikuttaa sen tunnelmaan, huomion herättämiseen ja brändin viestin välittämiseen. Valitsemme värimaailman huolellisesti ja käytämme sitä johdonmukaisesti painotuotteen eri osissa.

 

Tekstin sisältö

Painotuotteiden suunnittelussa on tärkeää huomioida tekstin sisältö ja sen asettelu. Varmistamme, että tekstit ovat selkeitä, informatiivisia ja helposti luettavissa. Tarkistamme myös tekstin oikeinkirjoituksen ja kieliopin.

WebKar

Miksi painotuotteiden suunnittelu kannattaa tilata ammattilaiselta?

Painotuotteiden suunnittelu kannattaa usein tilata ammattilaiselta, ja tässä on muutamia syitä:

 

Ammattitaito ja kokemus

Olemme koulutettuja ja kokeneita graafisia suunnittelijoita, jotka hallitsevat visuaalisen viestinnän periaatteet ja työkalut. Meillä on syvällistä tietämystä eri painotuotteiden suunnittelusta ja ymmärrystä siitä, miten saavuttaa halutut tulokset.

 

Laadukas ja ammattimainen lopputulos

Takaamme korkealaatuisen ja ammattimaisen painotuotteiden suunnittelun. Luomme visuaalisesti houkuttelevia ja vaikuttavia tuotteita, jotka erottuvat ja herättävät kiinnostusta.

 

Brändin yhtenäisyys

Huomioimme brändin identiteetin ja varmistamme sen yhtenäisyyden painotuotteissa. Otamme huomioon brändin värityksen, typografian, logon ja muut visuaaliset elementit varmistaakseen, että painotuote tukee ja vahvistaa brändiäsi.

 

Tehokkuus ja aikasäästö

Työskentelemme tehokkaasti ja suunnittelemme painotuotteet aikataulussa. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja resursseja itse suunnitteluun, mikä vapauttaa aikaa keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

 

Uusimmat trendit ja tekniikat

Pysymme ajan tasalla alan trendeistä, tekniikoista ja parhaista käytännöistä. Tiedämme, miten hyödyntää uusimpia suunnittelutyökaluja ja teknologioita saadakseemme parhaat tulokset.

 

Jatkuvuus ja tuki

Tarjoamme jatkuvaa tukea painotuotteiden suunnittelun jälkeen. Voimme auttaa sinua toteuttamaan suunnitellut materiaalit ja tarvittaessa tehdä muutoksia tai päivityksiä.

WebKar

Hinnasto

WebKarilta löydät painotuotteiden suunnittelun mm. seuraaviin:
– Flyerit ja muut esitteet
– Julisteet
– Tekstiilit (vaatteet, pyyhkeet jne.)
– Käyntikortit
– Kahvikupit

 

Pystymme suunnittelemaan lähes mitä vain painatuksia, joten kysy rohkeasti tarjous!

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Painotuotteet 1

alk. 39,90€

WK Painotuotteet 2

alk. 89,90€

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!