WebKar

Sosiaalisen median markkinointi

SOME eli sosiaalinen media on nykypäivän trendeistä yksi vahvimmista ja nykyisin se on osoittanut myös erittäin kustannustehokkaaksi markkinointikeinoksi.

 

WebKarilta saat takuulla ammattimaisen sosiaalisen median markkinoinnin!

sosiaalisen median markkinointi

Tervetuloa WebKarin nettisivuille!

Tiedätkö sinä mitä on sosiaalisen median markkinointi?

Tällä sivulla kerromme sinulle, mitä sosiaalisen median markkinointi tarkoittaa, mitä hyötyä siitä on, mitä se sisältää ja miksi kannattaa tilata ammattilaiselta.

sosiaalisen median markkinointi

Mitä tarkoittaa sosiaalisen median markkinointi?

Sosiaalisen median markkinointi käsittää joukon toimenpiteitä, joiden avulla yritykset hyödyntävät sosiaalisen median kanavia brändin tunnettuuden lisäämiseen, asiakkaiden sitouttamiseen, liikenteen ohjaamiseen verkkosivustoilleen ja tuotteiden tai palveluiden markkinointiin. Se voi sisältää sisältöjen luomista ja jakamista, mainosten luomista ja kohdentamista, käyttäjien osallistamista, vaikuttajamarkkinointia ja asiakaspalautteen hallintaa.

webkar
Sosiaalisen median markkinoinnin hyödyt

Sosiaalisen median markkinointi tarjoaa useita etuja yrityksille:

 

Kohdennettu kohdeyleisö

Sosiaalisen median alustat tarjoavat tarkkoja kohdistusmahdollisuuksia, joiden avulla voit tavoittaa juuri oikeat ihmiset. Voit suunnata mainokset ja sisällöt tiettyjen demografisten tietojen, kiinnostusten, sijainnin ja käyttäytymisen perusteella, mikä lisää mahdollisuuksia saavuttaa potentiaalisia asiakkaita.

 

Kasvava tavoitettavuus

Sosiaalisessa mediassa on valtava määrä käyttäjiä, mikä tarjoaa yritykselle laajat mahdollisuudet tavoittaa suuri yleisö. Lisäksi sisällöt voivat levitä nopeasti, kun käyttäjät jakavat ja kommentoivat niitä, mikä voi johtaa merkittävään orgaaniseen näkyvyyteen.

 

Vuorovaikutus ja sitouttaminen

Sosiaalinen media mahdollistaa vuorovaikutuksen suoraan asiakkaiden kanssa. Voit vastata kommentteihin, osallistua keskusteluihin ja kerätä asiakaspalautetta. Lisäksi voit rakentaa vahvan yhteisön ympärille, joka sitoutuu brändiisi ja jakaa innostuneesti kokemuksiaan.

 

Brändin näkyvyys ja tunnettuus

Sosiaalisen median markkinointi auttaa kasvattamaan brändisi näkyvyyttä ja tunnettuutta. Säännöllinen ja laadukas sisällöntuotanto auttaa rakentamaan brändiäsi, luomaan positiivista mielikuvaa ja erottumaan kilpailijoista. Kun seuraajasi jakavat ja tykkäävät sisällöstäsi, brändisi ulottuvuus kasvaa entisestään.

 

Liikenteen ohjaaminen verkkosivustoille

Sosiaalisen median kanavat tarjoavat oivan mahdollisuuden ohjata liikennettä yrityksesi verkkosivustolle. Voit jakaa linkkejä uusille tuotteille, kampanjoille, blogikirjoituksiin tai muuhun relevanttiin sisältöön. Tämä lisää mahdollisuuksia konversion saavuttamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

webkar

Sosiaalisen median markkinoinnin sisältö

Sosiaalisen median markkinointi sisältää useita osatekijöitä, kuten:

 

Sisältöstrategian suunnittelu

On tärkeää määrittää, millaista sisältöä ja millaisessa muodossa jaetaan kohdeyleisölle. Tämä voi sisältää tekstipohjaisia ​​viestejä, kuvia, videoita, infografiikoita tai vaikka podcasteja.

 

Sisällöntuotto

Laadukkaan sisällön luominen, joka puhuttelee ja kiinnostaa kohdeyleisöä. Tämä voi sisältää ideoiden kehittämistä, kirjoittamista, graafisen suunnittelun tekemistä ja videoiden tuottamista.

 

Kampanjoiden suunnittelu ja toteutus

Sosiaalisessa mediassa voit luoda kampanjoita, jotka auttavat saavuttamaan tiettyjä tavoitteita, kuten tuotteiden lanseeraamista, liikenteen kasvattamista tai sitoutumista. Tämä voi sisältää mainosten suunnittelua, budjetin hallintaa ja seurantaa.

 

Yhteisön hallinta

Vuorovaikutuksen ylläpito ja sitouttaminen seuraajiin. Tämä sisältää kommenttien ja viestien seuraamisen, niihin vastaamisen ja keskusteluihin osallistumisen. Lisäksi on tärkeää seurata ja analysoida sosiaalisen median tuloksia, kuten seuraajamääriä, osallistumista, ja kampanjoiden tehokkuutta, jotta voidaan jatkuvasti kehittää markkinointistrategiaa.

sosiaalisen median markkinointi

Miksi sosiaalisen median markkinointi kannattaa tilata ammattilaiselta?

Sosiaalisen median markkinointi vaatii aikaa, asiantuntemusta ja jatkuvaa seurantaa. Tässä kohtaa ammattilaisen apu tulee tarpeeseen. Alla on muutamia syitä, miksi kannattaa harkita sosiaalisen median markkinoinnin tilaamista ammattilaiselta:

 

Kokemus ja asiantuntemus

Olemme erikoistuneet sosiaalisen median markkinointiin ja meillä on syvällistä tietoa algoritmeista, parhaista käytännöistä, trendeistä ja tehokkaista strategioista. Voimme auttaa sinua luomaan ja toteuttamaan tehokkaan markkinointisuunnitelman, joka vastaa liiketoimintasi tavoitteita.

 

Resurssien optimointi

Hyödynnämme sosiaalisen median alustoja parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, miten kohdennus toimii, miten mainosbudjettia hallitaan ja miten saadaan paras mahdollinen ROI (Return on Investment). Tämä auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja vaivaa.

 

Luovuus ja sisältöosaaminen

Luomme houkuttelevaa ja laadukasta sisältöä, joka kiinnittää huomion ja herättää tunteita. Suunnittelemme visuaalisesti houkuttelevia kuvia, videoita ja tekstejä, jotka erottuvat kilpailijoista ja vahvistavat brändiäsi.

 

Ajantasainen seuranta ja analytiikka

Seuraamme jatkuvasti sosiaalisen median alustojen muutoksia ja päivityksiä. Tulkitsemme analytiikkatietoja ja teemme tarvittavia muutoksia strategiaan. Tämä auttaa optimoimaan markkinointiponnisteluitasi ja saavuttamaan parempia tuloksia.

sosiaalisen median markkinointi

Hinnasto

WebKarilla sosiaalisen median markkinointipaketteja on kaksi erilaista.

 

WK Kevyt sopii yrittäjälle jolta sisällöt ja kuvat löytyvät jo valmiiksi, mutta aika ei riitä aikatauluttaa ja julkaista niitä yrityksen eri some-kanavilla.

 

WK Avaimet Käteen on suosituin paketti, sillä se sisältää kaiken sisällöistä julkaisuun saakka. Tässä paketissa WebKar suunnittelee julkaisut alusta loppuun, aikatauluttaa ja julkaisee ne.


Sosiaalisen median tilien rakentaminen somepaketin yhteydessä vain 39,90€!

 

Hintoihin lisätään alv.24%!

WK Kevyt

alk. 49,90€/kk

WK Avaimet Käteen

alk. 99,90€/kk

Two columns
Vertical
Horizontal
Sosiaalisen median markkinoinnin hintalaskuri
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!