WebKar

Voinko päivittää nettisivuni itse?

Olen huomannut, että nykyisessä markkinatilanteessa yhä useammat päättävät itse päivittää nettisivunsa sen sijaan, että tilaisivat palvelun mainostoimistolta.

 

Kysymys ”voinko päivittää nettisivuni itse?” onkin erittäin hyvä kysymys.

 

Periaatteessa kyllä, mutta nettisivuja päivittäessä kannattaa aina miettiä, että haluatko kuluttaa arvokasta aikaasi uuden opetteluun vai käyttää ajan yrityksen myynninedistämiseen?

 

Nettisivujen tekeminen on kuitenkin aikaa vievää työtä ja ammattimaisesti toteutettuna siinä on todella monta liikkuvaa palasta sivua tehdessä. Lisäksi sivuston tekemiseen liittyy paljon asioita, mitä et välttämättä tiedä tai huomaa sivustoa tehdessä, kuten esimerkiksi tekijänoikeusasiat ja sisällöntuoton tekninen osaaminen.

 

Internet on pullollaan palveluja, joissa periaatteessa kuka vaan pystyy tekemään nettisivut osaamisesta riippumatta, mutta valitettavasti suurin osa näistä ”nettisivueditoreista” tarjoavat varsin suppean mahdollisuuden yksilöidä nettisivut haluamaksesi, puhumattakaan hakukoneoptimoinnista tai sivuston rakenteen muuttamisesta.

 

Joten, otsikon kysymyksen sijaan käyttäisin kysymystä ”Kannattaako minun tehdä itse nettisivuni?”, johon ei ole yhtä oikeaa eikä yhtä väärää vastausta.

 

 

Jos tilaan teiltä nettisivut, voinko päivittää ne jatkossa itse?

 

Kyllä, halutessasi koostamme sinulle kätevän infopaketin, jonka avulla sinun on helppo esimerkiksi muuttaa sisältöä, vaihtaa kuvia tai lisätä uutisia sivuillesi.

 

Rakenteellisissa muutoksissa, sekä uusien osioiden lisäämiseen liittyvissä asioissa suosittelemme kuitenkin olemaan meihin yhteydessä, jotta sivuston responsiivisuus ja hakukoneoptimointi pysyy hyvänä.

 

 

Voinko tilata teiltä nettisivujen ylläpidon ja mitä se sisältää?

 

Kyllä, WebKarilla on kaksi erilaista nettisivuston ylläpitopakettia.

 

Kevyessä versiossa WebKar tekee haluamasi muutokset kuukausittain toimittamallasi materiaalilla (kuvat, tekstit jne.).

 

Kaiken kattavassa paketissa WebKar suunnittelee ja tuottaa sivuille haluamasi muutokset kuukausittain, mukaanlukien sisällön (kuvat, videot, teksti yms.). Kaiken kattavassa paketissa riittää, että toimitat haluamasi muutokset esimerkiksi ranskalaisin viivoin ja nautit työnteosta sillä aikaa, kun WebKar tekee muutokset.

 

 

Kenelle WebKarin ylläpitopaketti sopii?

 

Ylläpitopakettia suosittelemme yritykselle, joiden nettisivuille tulee tasaisin väliajoin uutta materiaalia ja/tai uutisia.

 

Mikäli tarvitset vain kertaluontoista lisäystä nettisivuillesi, esimerkiksi uuden alasivun lisäämistä, tähän soveltuu paremmin WebKarin ”Nettisivujen päivitys”-paketti.