WebKar

WebKar yrityksenä

Tältä sivulta löydät WebKarin taustahenkilöt sekä yrityksen ja yrittäjän historian.

WebKar

WebKar - Aidosti asiakaslähtöistä palvelua laadukkaasti ja edullisesti

WebKar on vuonna 2022 perustettu digitaaliseen markkinointiin keskittynyt mainostoimisto. WebKarin taustayhtiönä toimii 01.11.2023 alkaen Bald old fat men group oy (3301000-2).

 

Yrityksen palveluperiaatteisiin kuuluu tarjota edullista palvelua laatu edellä varsinkin pienyrityksille, sillä mielestämme myös pieni yritys ansaitsee oikeasti laadukkaat digimarkkinoinnin palvelut, ilman tuhansien eurojen hintalappua.

 

Meidän palveluvalikoimasta löydät niin nettisivut, hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin, logot, painotuotteiden suunnittelun kuin logistiikka-alan turvallisuusneuvontantaja-palvelut.

WebKarin arvot

Ammattitaito

Ammattitaito

Vuosien kokemus, intohimo alaa kohtaan ja jatkuva itsensä kehittäminen takaa ajankohtaisen ja ammattitaitoisen palvelun

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Yksi toimintamme kulmakiviä on asiakaslähtöisyys. Meille asiakas on aidosti ykkönen ja tavoitteenamme on aina toteuttaa projektit asiakkaan toiveiden mukaan mahdollisuuksien rajoissa.

Laadukkuus

Laadukkuus

WebKarilla palvelua ei tarjota hinta - vaan laatu edellä. Haluamme olla se mainostoimisto, jolta myös pienyrittäjä saa laadukasta palvelua halvalla hintalapulla ilman, että se näyttää halvalta.

WebKar
WebKar

*Liittymällä tilaajaksi annan WebKarille luvan lähettää käteviä digimarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse tasaisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaamisen voit lopettaa lähettämällä WebKarille sähköpostia osoitteeseen info@webkar.fi

Haluatko saada käteviä vinkkejä täysin ilmaiseksi WebKarilta?

Liity WebKarin uutiskirje-listalle, niin saat käteviä vinkkejä tasaisin väliajoin sähköpostitse!